fredag 10 januari 2014

Älskade lilla

Då var den här dagen bokstavligt talat slut då, 23.52 står klockan på i det här skrivande ögonblicket. Idag har vi haft rätt så mycket att göra, pappan har skruvat upp saker, Neo har lekt och ramlat och slagit sig, pappan har också pluggat inför sin tenta. Min dag har väl gått åt till att serva mina två karlar, men se inte det som något negativt, jag älskar att gå runt och plocka, städa och laga mat. 

På måndag så ska lillfisen skolas in på dagis, det blir minst sagt spännande. På sista tiden har han fått ett rejält humör, så det kan nog vara bra för han att gå lite på dagis och se vad de andra barnen gör. Om Neo inte får som han vill så lägger han sig raklång på golvet och skriker, lite trots kanske? 

På tal om Neo så sover han andra natten i sitt egna rum inatt, gårdagen gick väl rätt så bra (peppar, peppar, ta i trä), så nu hoppas vi att den här natten och alla kommande går lika bra. 

Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder på Neos rum, helt färdigt är det inte, lite saker ska upp på väggarna och det är fel matta, men annars så. 

Sov gott ni därute som fortfarande är vakna!

Bildbomb på en lekstund idag, här nedanför.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar