tisdag 28 januari 2014

Ingen mjukstart direkt

Det är lite tråkigt för trots att det har funkat superbra på förskolan så har Neo behövt varit hemma hur länge som helst. Dagis/förskole-bacillerna har tagit ett hårt grepp om Neo och vägrar släppa. 

Så nu har han varit hemma i flera dagar, hade tänkt att han skulle ha gått igår, men då tog febern tag i honom igen. Så idag fick han också vara hemma, men idag har febern lagt sig, så om han är feberfri imorgon så ska vi gå då och hoppas att han fortsätter vara feberfri. Han febertoppade ju i torsdags med 40,6 i feber, vi var panikslagna här hemma och ringde till både vårdcentralen och 1177, men vi fick bra råd och tips så vi valde att inte åka iväg med han, eftersom vi skulle behövt åka en timme till närmaste sjukhus. Bara träligt för Neo att åka bil så långt och kanske sitta och vänta i timmar på akuten, nej då var det bättre att han fick vila, dricka och äta fruktpuréer här hemma.  

Så det blev ingen bröllopsmässa för oss i helgen, vi hade tänkt åka över dan och lämna Neo hos mina föräldrar, men när han var så dålig i torsdags så ville vi inte åka. 

Bilden här nedan är tagen strax efter att vi kommit hem från förskolan en dag, han leker nog rejält där eftersom han somnar såhär lätt när vi kommit hem. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar