torsdag 16 januari 2014

När man gillar barnkläder

Igår efter inskolningen så styrde vi kosan mot Örebro i snöovädret. Tobias körde lugnt och försiktigt, det är jag glad för, eftersom det var riktigt halt på sina ställen.

Vi åkte först till mega varuhuset, där hittade vi vantar, strumpor från name it, ett set med byxa och tröja i randig velour från name it, en tröja i pile, en jumpsuit och en balaklava, för de kyliga dagarna. Sen så åkte vi vidare till pizzahut, vi åt buffé hela familjen, Neo tyckte det var supergott. 

När vi var klara på pizzahut så åkte vi till Mariebergs galleria. Vi började på lagerhaus, där hittade vi en snygg gammaldags burk att ha köksredskap i. Sen så gick vi in på nille, där hittade vi en fin tavla som vi köpte. Sen blev det lite random klädaffärer. 

På Cubus köpte jag en mössa och en ny halsduk, sen så köpte jag ett par pyjamasbyxor. På Lindex köpte vi två par byxor och fem par långärmade t-shirts till Neo. På H&M hittade vi fyra basictröjor, nio par strumpor och en mössa. Sen så köpte vi ett par snygga byxor med cirkusmönster på polarn och pyret. 

Jag älskar barnkläder! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar