lördag 11 augusti 2012

Go'boken

För en vecka sen ungefär så beställde vi hem Go'bokens startpaket för gravida eller nyblivna föräldrar. Och vi kan inte säga annat än att vi är helt nöjda med det!

I paketet fick man

  • Boken om dig : I den här boken kan man skriva in lite saker om graviditeten, ultraljudet och det bästa av allt, barnets första år. Vi båda är supernöjda med denna! Den är helt otroligt vacker och det känns lätt att kunna fylla ut varenda liten rad i den här boken! Vi började lite smått med att fylla i den igår. Vi fyllde bland annat i släkträdet som fanns på de första sidorna, sen kunde man också fylla i släktingars namn och när de fyllde år, vilket kan vara bra när barnen blir äldre och vill lära sig allt själv. Den här boken är bland den finaste bok vi har sett!
  • Prinsen och prinsessan : En supersöt liten pekbok, eftersom vi beställde paketet för en pojke så fick vi prinsens berättelse. Den här är urgullig!
  • Lek & lär tillsammans : Den här boken tror jag att vi kommer ha jättemycket användning för, den har olika tips och aktiviteter från barnet är nyfött fram till att barnet är två år. Vi har läst igenom 0-3 månaders kapitlet och det är superbra! 
  • Sen så fick man några fina kort och en vagnleksak.  


Här kan man beställa det:

Bara att kommentera om ni har någon mer fråga om det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar