tisdag 13 augusti 2013

- När man har mycket på g


Vi kanske inte egentligen har så mycket att göra just nu, inte saker som vi måste iallafall, men vi är jämt ute och far. Vi har alltid något att göra och om vi inte har det så får vi något att göra.

Det är en ny vecka nu iallafall, igår så började jag med viktväktarna. Jag lånade mammas gamla recept och ska nu försöka gå ner några kilon. Samtidigt så försöker vi få in mer träning under dagarna, vi går ut och går och ibland gör vi lite övningar på kvällen. Jag har nämligen gått upp i vikt nu under sommaren igen. Vi har knappt rört på oss och sen så har vi ätit väldigt mycket. Sen så har vår britax vagn gått sönder också, ena hjulet låser sig i ett snett läge när man går så den är jättesvår och tung att styra. Vi får ju inte vår nya emmaljunga scooter förens i september.

Igår kväll så målade vi i hallen igen, vi har dragit ut på det väldigt länge för att vi är lite slöa, men nu var det dags, nu har vi bara lite kvar i hallen som vi antagligen gör klart idag, sen ska nytt golv läggas där och sen så ska Neos rum göras iordning. Ingen rast och ingen ro, men jag längtar så tills det är klart, det kommer vara så fint då.

Bilden visar vad som händer när man försöker ha Neo liggandes på en filt på golvet. Han rullar bara in sig i den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar