tisdag 23 april 2013

Sällskap


Neo och mamma mys <3

Idag har vi varit i Örebro på förmiddagen/lunch med min mamma och pappa. Pappa skulle skaffa nya glasögon så vi andra följde med som sällskap. Vi köpte faktiskt inte så mycket idag, för dem närmsta kommande månaderna så är det mycket som händer på den ekonomiska fronten och vi måste därför hålla oss till våran budget.

Det blev ändå en snuttefilt från Hemtex, samma som på bilden fast i grön. Det är bra att ha två i samma material och så utifall att den ena skulle få spy eller någon annan olycka på sig. Sen köpte vi även 10 st flyttkartonger på Jula.

Nu tänker ni säkert "Va? Flyttkartonger!?!" och för att svara på er fråga så ska vi flytta till en större lägenhet, nämligen en 3,5 rummare på bottenvåningen. Vi bor ju just nu i en ganska stor tvåa, men tyvärr ligger den på andra våningen och Neos leksaker börjar dyka upp överallt, det känns som att vi snart bor i ett lekrum. Så att få lite större är optimalt.

Nu känns det bara lite surt att man ska packa ner hela sitt liv i kartonger och flytta igen, det är ingen rolig process direkt, men när man väl kommer på plats och har packat upp allt så kommer det att kännas så himla bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar