lördag 17 november 2012

Lite ljus i mörkret...

Även om det här med besöket på förlossningen var riktigt jobbigt så kom iallafall något bra ur det. Vi vet nu mycket mer än vad vi gjorde tidigare. Av vår erfarenhet så skrev vi ett förlossningsbrev som känns väldigt bra. Vi vet ju nu vad vi vill och så. Och om vi har ett sådant så kanske de lyssnar lite bättre och det blir då lättare vid skiftbyten.

Sen så omstrukturerade vi i förlossningsväskan. När vi åkte in igår natt så hade vi med oss en stor bag och en liten bag plus den lillas skötväska, så det var alldeles för mycket att bära. Vi tog bort saker som vi märkte att vi inte hade någon användning för, flyttade på saker så att det man behövde mest låg lättillgängligt, la till saker som vi kände att vi behövde och så. Det vi saknade mest i väskan var nog något att fördriva tiden med. Det blev många tråkiga timmar för oss och hade vi haft en kortlek till exempel så hade vi iallafall haft något att göra så vi plockade ner en sån i väskan nu.

Sen så ska vi nog gå och köpa lite snacks och sånt som kan ligga i väskan tills det är dags för jag ville inte gärna att Tobias skulle gå och då blev det lite jobbigt.

Det var verkligen inte roligt på något sätt, men lite ljus i mörkret iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar