fredag 10 maj 2013

Ändrade matvanor

De små fina knubbis-fötterna <3

Just nu är det rätt mycket som ska göras, som ni kanske har läst i tidigare inlägg. Men en sak kan jag iallafall nu pricka av från listan. Jag lyckades fiffla ihop en dopinbjudan i photoshop, nu ska dessa bara skrivas ut och skickas också, men nu är de iallafall färdiga för det! Skönt!

Jag och Tobias bestämde oss för en sak tidigare i veckan. Att vi skulle börja äta mindre på kvällarna. 

Vanligtvis så äter vi frukost, ett stort mål till lunch och sen ett stort mål till kvällen. Men det där stora kvällsmålet behöver man egentligen inte. Man kan byta ut det mot något mindre, lite te och en macka, en sallad eller något sånt. Så vi har nu gjort det i några dagar. 

Men vi kände att vi behövde ändra ännu mer på våra matvanor, så vi sa att vi ska strunta i att äta pizza så ofta. Vanligtvis så blir det en pizza varje fredag och det är ganska ohållbart när man försöker minska i vikt. Så nu blir det ändring på våra matvanor. 

Chips och godis har vi inte ätit sen i februari och jag har inte det minsta sug efter det längre, vi har bytt ut saft mot vatten, men någon dricka kan det dock fortfarande bli, men det har minskat, så det går ju faktiskt framåt, man måste bara hålla stenhårt i det för annars är det lätt att man trillar dit.

Man kanske borde väga sig någon dag?...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar