lördag 4 maj 2013

Nästan hälften urplockad

Imorse så började vi rensa lite i skåpen i köket, fyllde upp en hel flyttlåda, bara på innehållet i städskrubben! haha. Vi hade nog en hel del grejer där inne!

Sen så åkte vi hem till mina föräldrar vid lunch och åt lasagne, mums! Sen var vi där i några timmar och fikade och umgicks. När vi åkte hem så fick vi reda på att vår granne som ska köpa vår lägenhet hade hittat en köpare till sin lägenhet, helt underbart!

Så nu väntar vi på att den som vi ska köpa vår nya av ska berätta när vi kan flytta in, men det blir antagligen i juni. Så inte nog med att vi har dopet i mitten av juni, och min födelsedag, utan vi har också en flytt, men men, det ska nog gå bra.

Så fort vi fick höra om hennes köpare så började vi packa ner lägenheten. Har fyllt en 4-5 lådor redan, det går ganska fort om man ligger i faktiskt. Vår bokhylla är nästintill helt tom, och några skåp i köket är halvtömda.



Neo bryr sig inte så värst mycket om det här med flytt, han är nöjd bara han får äta och sova, vart han gör det bryr inte honom.


De fem lådorna som vi har fyllt upp, svårt att veta vart man ska ställa dom dock?


Det här skåpet var nästintill överfullt, nu har vi bara kvar några få saker som fortfarande kan behövas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar